Сітілайти: унікальні пристрої, які рекомендує «Банга Медіа»

Зовнішня реклама має широке розмаїття конструкцій і способів подачі. Багато хто знає білборди, однак це не єдиний спосіб надання інформації для великої аудиторії.

Сьогодні ми розповімо вам про всі переваги та особливості таких пристроїв як сітілайти. Для цього ми звернулися в компанію «Банга Медіа», де головний дизайнер розповів нам, у чому успіх сітілайтів, і хто може скористатися цим видом зовнішньої реклами?

Що таке сітілайт?

Назва сітілайт має англійське походження, яке повністю розкриває його значення. Слово «сіті» означає місто, що має на увазі використання даної конструкції виключно в межах міста (відмітна риса від білбордів). Слово «лайт» означає світло, це підтверджує факт того, що всі пристрої мають спеціальне підсвічування денного світла, який чітко видно в нічний час доби. Сітілайти встановлюють в самих прохідних місцях, де дуже багато машин і людей. Це дозволяє охопити якомога більше аудиторії.

Стандартно сітілайт володіє розміром 1.2 * 1.8 м, що говорить про його невеликих розмірах в зріст людини. Зображення розміщується з двох сторін, щоб потік рухомих людей міг вільно ознайомитися з інформацією. Найбільш яскраво сітілайти виглядають в темний час, коли підсвічуються. Їх видно дуже далеко, і вони в першу чергу привертають увагу.

Сітілайти розміщуються на пішохідних доріжках, що дозволяє мати безпосередній контакт з потенційним клієнтом (на відміну від далеко розташованого білборда). Це надає можливість:

  • Добре розглянути зображення.
  • Трохи уповільнити крок.
  • Запам’ятати корисну інформацію.

Корпус конструкції сітілайти зроблений з алюмінію. Усередині всі макети запечатують в спеціальну напівпрозору папір, яка здатна пропускати світло і дозволяє йому світитися. Такий ефект створює особливе враження на перехожих, що є унікальною його особливістю.

Для чого використовують сітілайти?

Переважно світлові конструкції використовуються для іміджевої реклами, а також для інформування про бренд, магазин або фірму, що знаходиться неподалік від самої реклами. Якщо пристрій розміщено в громадському місці, наприклад, біля зупинки, то тут можна розмістити рекламу про компанію, що популяризує її серед великої кількості людей.

Сітілайти ефективні біля великих торгових точок. Якщо ви бажаєте скористатися сітілайтом в Кременчуці, звертайтеся в компанію «Банга Медіа». Ми допоможемо вам створити унікальний дизайн реклами і виставимо її в правильно підібраному місці.

Сітілайти: унікальні пристрої, які рекомендує «Банга Медіа» в Киеве и Украине

Отзывы про Сітілайти: унікальні пристрої, які рекомендує «Банга Медіа»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *