Термінові гроші від компанії Єврогроші: вимоги до клієнтів

Вигідний мікрокредит на тривалий термін, та ще й з низькою процентною ставкою — мрія кожного позичальника, який потребує великої фінансової допомоги, але не кожний зможе звернутися за нею в банк. Розраховувати на вигідні умови кредитування можна лише в тому випадку, якщо докласти хоча б мінімальні зусилля для вибору мікрофінансової організації.

Наші причини взяти гроші терміново в конторі Єврогроші: великі суми, низькі ставки і ін. Ідеальний позичальник за версією компанії, цілі надання грошей в борг.

Ідеальний клієнт Єврогроші: вимоги до позичальників і цілі кредитування

Обов’язкові вимоги до клієнтів мінімальні:

1.Вік від 21 року

2.Наявність мобільного телефону

3.Наявність паспорта громадянина України

4.Повна дієздатність

Максимальний віковий поріг для надання позик не обмежений. Можна зробити висновок, що в компанії готові видати гроші в борг позичальникам в будь-якому літньому віці, хоч в 80, 90 років. Хоча спеціальних пільг або програм для пенсіонерів тут немає.

Мінімальний віковий поріг повністю виключає можливість подати заявку навіть працюючим студентам з хорошим доходом.

В основному спеціалізується організація на видачу мікрокредитів працездатному населенню, робітникам, держслужбовцям і т.д.

Сучасне життя іноді вносить свої корективи навіть у самий розпланований бюджет, часто вимагаючи позапланових витрат і вкладень. Мікрофінансова організація Єврогроші надає позики на будь-які споживчі цілі та потреби без винятків:

Щоденні витрати, без яких важко уявити життя сучасної людини (продукти харчування, оплата проїзду в громадському транспорті, бензин, послуги стільникових операторів, інтернет і т.д.)

Платіжні зобов’язання. Часто позиковими засобами клієнти оплачують кредитну заборгованість перед банком, рахунки за комунальні послуги та інші будинкові потреби, вносять платежі по кредиту, повертають борг старому знайомому і т.п.

Непередбачені витрати на оплату дорогих покупок (сезонний одяг та взуття, телефон, техніка, меблі, теплиця, альтанка, лазня і т.п.), терміновий ремонт автомобіля чи побутової техніки (пральна машина, телевізор, мікрохвильова піч і т.д.) і т.п.

Термінові і заплановані медичні послуги. Це може бути лікування разболевшегося зуба, викуп очок або лінз, офтальмологічна операція, корекція зору, лікувальний масаж, різні оздоровчі процедури і т.п.

В організаціях, подібних Єврогроші, дуже вигідно брати невеликі позики на самий мінімальний термін. В такому випадку платіж і переплата будуть невеликими, а погашення — простим. Занадто тривалі терміни і максимальні суми в мікрофінансуванні часто є непідйомними при погашенні.

Термінові гроші від компанії Єврогроші: вимоги до клієнтів в Киеве и Украине

Отзывы про Термінові гроші від компанії Єврогроші: вимоги до клієнтів

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *