Арсеній Яценюк /Arseniy Yatsenyuk/ Арсений Яценюк

Арсений Яценюк
Арсений Яценюк

Яценюк — український політик, який обіймав посаду прем’єр-міністра України з 2014 по 2016 рік. Яценюк був помітною фігурою в протестах, які призвели до усунення президента Віктора Януковича в 2014 році, і він був призначений прем’єр-міністром незабаром після усунення Януковича. від влади.

Під час перебування на посаді прем’єр-міністра Яценюк керував низкою реформ, спрямованих на модернізацію економіки та політичної системи України. Він також відіграв ключову роль у переговорах щодо припинення вогню з підтримуваними Росією сепаратистами на сході України.

Уряд Яценюка зіткнувся з низкою викликів під час його перебування на посаді прем’єр-міністра, включно з проблемою економіки та триваючим конфліктом з Росією. Він пішов у відставку в 2016 році на тлі зростаючої критики щодо того, як його уряд справляється з корупцією та економічними проблемами.

Після відходу з посади Яценюк продовжував брати участь в українській політиці, будучи лідером партії «Народний фронт» і виступаючи за тісніші зв’язки з Європейським Союзом і НАТО. Він також активно критикував російську агресію в Україні та закликав посилити міжнародну підтримку боротьби України з підтримуваними Росією сепаратистами.

Официальный сайт кондидата на пост Президента Украины, лидера политической партии «Фронт Перемен»   Арсения Яценюка.

http://frontzmin.org/

Arseniy Yatsenyuk is a Ukrainian politician who served as the Prime Minister of Ukraine from 2014 to 2016. Yatsenyuk was a prominent figure in the protests that led to the ousting of President Viktor Yanukovych in 2014, and he was appointed as Prime Minister shortly after Yanukovych’s removal from power.

During his time as Prime Minister, Yatsenyuk oversaw a number of reforms aimed at modernizing Ukraine’s economy and political system. He also played a key role in negotiating a ceasefire with Russian-backed separatists in eastern Ukraine.

Yatsenyuk’s government faced a number of challenges during his time as Prime Minister, including a struggling economy and ongoing conflict with Russia. He resigned in 2016 amid mounting criticism of his government’s handling of corruption and economic issues.

Since leaving office, Yatsenyuk has continued to be involved in Ukrainian politics, serving as the leader of the People’s Front party and advocating for closer ties with the European Union and NATO. He has also been a vocal critic of Russian aggression in Ukraine and has called for increased international support for Ukraine’s fight against Russian-backed separatists.

Арсений Яценюк — украинский политик, занимавший пост премьер-министра Украины с 2014 по 2016 год. Яценюк был видным деятелем протестов, приведших к свержению президента Виктора Януковича в 2014 году, и был назначен премьер-министром вскоре после смещения Януковича. от власти.

За время своего пребывания на посту премьер-министра Яценюк курировал ряд реформ, направленных на модернизацию экономики и политической системы Украины. Он также сыграл ключевую роль в переговорах о прекращении огня с поддерживаемыми Россией сепаратистами на востоке Украины.

Правительство Яценюка столкнулось с рядом проблем во время его пребывания на посту премьер-министра, включая проблемы в экономике и продолжающийся конфликт с Россией. Он ушел в отставку в 2016 году на фоне растущей критики действий его правительства в отношении коррупции и экономических проблем.

После ухода с поста Яценюк продолжал участвовать в украинской политике, выступая в качестве лидера партии «Народный фронт» и выступая за более тесные связи с Европейским союзом и НАТО. Он также открыто критиковал российскую агрессию в Украине и призывал к усилению международной поддержки борьбы Украины против поддерживаемых Россией сепаратистов.

Арсеній Яценюк /Arseniy Yatsenyuk/ Арсений Яценюк в Киеве и Украине

Отзывы про Арсеній Яценюк /Arseniy Yatsenyuk/ Арсений Яценюк

112 thoughts on “Арсеній Яценюк /Arseniy Yatsenyuk/ Арсений Яценюк

  1. Нина Ланько

    Зверотаюсь до Вас Я Ланько Ніна Йосипівна інвалід 2_гр безсрочно з приводу операції на тазобедренному суставі. Сьогодні мені потрібна термінова операція на левому тазобедренному суставі тому що протез первичний який мені поміняли в 2009р невитримав свого терміну і розламався Сьогодні термінову потрібний Ревізіонний якого нема в Киеві А я уже з серпня місяця 2014р лежу прикута до ліжка з болями і вдень і вночі у нашого правітельства я неможу нічого добитися я уже пройшла самі висші уінстанції які тільки е у нас в Киеві Я уже незнаю куда можна ще тільки обратитись і просити милостині Купити я не всилі бо пенсія 1049гр дочка медік 1400гр як бути мені дальше я хочу жити я хочу ходити Невже в своїх54р я буду лежати і чекати смерті Я Вас дуже прошу опоблікуйте може десь в газети чи потелевізору я буду рада якщо хтось небуде равнодушним і окаже мені таку допомогу або купить мені єндопротез Дуже Вас прошу дати мені позитивну відповідь чиможу я на щось надіятись Дякую за увагу і чекаю відповіді.

  2. у нас правительствоплюет на инвалидов оно и льготы заберает ,а ментам и себе зарплаты добавляет.

  3. у меня два года в Харькове менты немогут наказать того кто меня обокрал ,хотя я им уже сказал кто. какую от них помощь ждать надо выходить на майдан и пусть там видят как мы в нищете умераем ,а они жеруют.

  4. Доброго вечора шановний Арсенію Петровичу! Звертаються до Вас мешканці Села Медвеже Вушко що на Вінничині з проханням допомогти нам у вирішенні питання щодо дитячого садочку. На теперішній час такий дошкільний заклад зі слів голови сільської ради Роздайбіди П.С не знаходиться на балансі села, так як з невідомих нам причин був анульований. В селі Медвеже Вушко проживає багато сімей з дітьми дошкільного віку (точну кількість не знаємо)Але не кожна з цих дітей відвідує дитячий садочок міста Вінниці. Так як є ряд причин: Відсутність коштів на перевезення, Брак транспортних засобів для доставки дітей до міста, не достатньо часу, а також великі черги при реєстраціях. Ми не одноразово зверталися до сільського голови, але нам було відмовлено в допомозі з причини що немає землі де б можна було побудувати такий заклад, і приміщення також немає щоб можна було його переобладнати.
    Тому дуже просимо Вас Шановний Арсенію Петровичу не відмовити нам в допомозі, та позитивно розглянути наше прохання.
    Завчасно вдячні Вам за допомогу.
    З повагою до Вас мешканці села Медвеже Вушко.

  5. Шановний Арсенію Петровичу!
    Станом на 24.09.2015 року Комунальне підприємство «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради виконало роботу з перевезення пільгових категорій громадян, згідно договору на державне замовлення та бюджетних призначень, на суму 12 067,9 тис. грн.
    На превеликий жаль, на сьогодні профінансовано з державного бюджету 8 986,1 тис. грн. і борг складає 3 081,8 тис. грн., що призвело до виникнення заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам підприємства за липень, серпень 2015 року в сумі 1212,03 тис. грн. та сплаті податків в бюджети всіх рівнів в сумі 1501,27 тис. грн.
    З метою зняття соціальної напруги в колективі, прошу Вас зобов’язати відповідні урядові структури забезпечити надходження непрофінансованих підприємству коштів з державного бюджету за фактично виконану транспортну роботу з перевезення пільгових категорій громадян в сумі 3 081,8 тис. грн.

    З повагою
    За дорученням трудового колективу

    Голова Громадської ради при
    КП «Черкасиелектротранс»
    Черкаської міської ради»

    Голова Черкаської обласної організації профспілки
    працівників ЖКГ, місцевої промисловості
    та побутового обслуговування населення

    І. Анашкевич

  6. Шановний Арсеній Петрович звертаюсь до Вас так як більш немає до кого звернутись.У мого батька хворе сердце він лежав у інстетуті імені Амосова.Дали заключення ,що потрібен кардіо стимулятор троьхкамерний.Так як ми проживаємо в Житомирській області направлення на отримання кардіо стимулятора направили в Житомирський обласний департамент охорони здоров’я.Заяву на отримання кардіостимулятора написали ще в травні місяці,по данний час ні хто ні чого так і не виділив.З кожним нашим зверненням до обласного кардіо центру нам відповідають,що держава не виділяє на кардіостимулятори кошти.В інших областях люди отримують такі апарати і продовжуть жити далі.Виходить так що тільки на Житомирську область не перераховують кошки,чи їх просто не дають у самому Житомирі чекають поки хабаря не даси.Просимо Вас допомогти в вирішенні цоьго питання щдна надія на Вас тому що з кождним днем здоров’я стає все гірше і гірше без цього апарата життя не мае

  7. Как трудно жить средь идиотов.
    Как трудно жить среди жлобья.
    Как трудно жить средь донкихотов.
    Среди (учёного) жулья
    Порядочным, юрист, не нужен.
    Он нужен там, где нет стыда.
    Он процветает среди быдла.
    Где не народ, а лишь орда.
    Плуты живут все на халяву.
    Подачек все хапуги ждут.
    Одни, не могут всё нажраться.
    Другие, им на смену идут.
    Но смысл есть жизни не в богатстве.
    Для жизни важно,- честно жить.
    Людьми ведь надо становиться.
    А не скотиной всегда быть.
    За деньги душу не отбелишь.
    Ведь грязь с неё не удалить.
    И с этой грязью вам придется,
    до смерти в старости прожить.
    И если грязная душа,
    дорога к смерти не легка.
    За все придётся заплатить,
    -спокойной старости не быть….
    Давайте будем честно жить.
    Пока всё можно изменить…

  8. Добрий день Арсений Петрович! Я хотіла Вас запитати, для Вас інваліди 3 групи по хворобі не люди? У мене песия 1049грв. стажу 21 рік,а потім захворіла.Зараз сказали піднімати пенсію 3 групи не будуть.Залишиться 1049грв. Нам істи не треба? Платити ком.послуги і т.д Може Вам дати на 1 місяць пенсию 1049грв. Що Ви будете робити.

  9. Не можна їм вірити! Це все частина їхньої тактики. Ви потім не встигнете танків нагнати , як вони займуть уже ваші позиції…………Або … буде ще гірше…і тому відводять своїх для мінімальних втрат.

  10. Добрий день Арсеній Петрович ! Поясніть будь ласка чому мені, інваліду 3 групи без ноги нема підвищення пенсії? В пенсійнім фонді мені пояснили що підвищення дають тільки тим хто має робочий стаж. У мене стаж 14 років і пенсія 1049 грн.З 2000 року я інвалід. Поясніть як мені прожити на мою пенсію в теперішній час і де мені інваліду без ноги по коліно доробити до стажу?

  11. в мене питаннячко, чому не підняли пенсію мінімальну інвалідам 3 групи? Нам їсти не потрібно, чи вдягтися? Пане Яцинюк Ви проживете на пенсію 949 грн!? А ізза стану здоровя і підзаробити немає як! Чим ми гірші від 2 групи?

  12. Грусть тоска моей печали,
    — ты была со мной всегда.
    Там, где все во лжи плясали,
    и резвились донельзя.
    Мы с тобой только теряли
    -всё что можно, навсегда.
    Грусть тоска моей печали,
    -совесть тощая моя…
    Счастье мы с тобой искали,
    там, где честно жить нельзя….

  13. Шановний Арсен Петрович
    Уважно дивлюся кожни ваши виступление, и прислухаюся до них.
    Коли почалася криза з газом, поставив соби новой економний котёл, а старой котел переводов на твердопаливний. И тут все почалося, спочатку зупинився личильник сказали зарина зарахунок власника 1800 грв силаясь на ришеня кабмину.
    Теперь щоб пидключити новой котел треба перобити проект+ робота цина захмарна
    Зараз 08.10.2015 а проект буде робиться приблизно 2 мисяця.
    Хотив звернутися до часнои фирми а имени сказали що Обуховська Газовая служба це и есть часна фирма мало того монополист так що идить ( ставайте на вколишки) и просить щоб зробили вам все за космичну суму+через 2-3мисяця
    Теперь питання чому газова служба стала монополистом, и я повинен платили за личильник, за роботу, за проект шалени гроши стоючи на вколишки и благаючи газовщиков щоб зробили побестрише, якщо мозга допустити нормальни фирми яки зроблять дешевше и лучше ?

  14. Доброго дня Арсенію Петровичу!Я б хотіла Вас запитати.У мене пенсія 1340.50(36 років стажу) і я не отримала добавки до пенсії ,у пенсійному сказали ,що добавку дали і таку саму суму яку дали забрали на індексацію,а пенсія яка була така і залишилась.Чи правильно вони зробили?Пробачте, що потурбувала.

  15. Где найти душе покой в нашей жизни не простой.
    В нашей жизни окаянной,лживой,подлой и гнилой.
    Где найти любви очаг, не в богатстве и деньгах со слезами на глазах. А у счастье у простом, -чистом, светлом и земном.
    -Как? найти туда дорогу в алчном обществе таком…..

  16. Чому телебачення плаче ,що для Криму вода буде коштувати 15 гривень за куб?

    А це нічого що зараз у Дніпропетровську куб води на ж/м Північний коштує 23 гривні 63 копійки?

  17. Шановний Арсеній Петрович дайте відповідь ,як жити інваліду з дитинства 3групи на 949 гривень .Інваліди для країни -це що не люди?

  18. Добрий день Арсеній Петрович! Скажіть, будь-ласка, пенсії підвищили тим у кого є стаж. А дітям-інвалідам з дитинства де взяти стаж ??? Вони не хочуть їсти??? Я вже не веду мову про їх лікування, оздоровлення, реабілітацію… Як сьогодні можна вижити на 979 грн??? Чекаю на Вашу відповідь.

  19. Добрий день Арсеній Петрович! Скажіть, будь-ласка, пенсїї підвищили тим у кого є стаж, а дітям інвалідам з дитинства де взяти стаж??? Вони що не хочуть їсти??? я вже не веду мову про їх лікування, оздоровлення, реабілітацію…Як можна вижити на 979 грн???Чекаю на Вашу відповідь.

  20. Шановний, Арсеній Петровичу! Перш, ніж говорити, що у вчителів і лікарів не має заборгованості по виплаті заробітної плати, проїдьте по регіонах і поговоріть з ними, а не слухати треба брехливі звіти районних та обласних керівників. Нашими зарплатами було заплачено за енергоносії в районах. Вчителі і лікарі не одержують зарплати ще із серпня місяця, відпускні ще не всі виплачені.Людям ні чим платить за світло, за газ, за комунальні послуги.

  21. Добрый день.Где-же обещаные 13% повышения пенсии.Я инвалид второй группы-получаю пенсию 1210грн.Оказывается с ноября прошлого года что-бы получать такую пенсию мне доплачивали 179 грн.Теперь доплату сняли сделали перерасчет и пенсия осталась 1210грн.Огромное спасибо за заботу!!! Жилаю вам всем такого-же достатка.

  22. Шановний Арсеній Петрович! Хочу звернутись із питанням щодо пенсій інвалідів 3-ої групи з дитинства. Статус залишився, а от гроші забрали, бо я державний службовець з «космічною» зарплатою 2000, але як жити на таку велику зарплату, як купувати ліки? А ще на рахунок підвищення заробітної плати, так дійсно, ви підвищили оклади, тобто прирівняли їх до рівня мінімальної заробітної плати, а індексацію забрали, то про таке гарне «нульове» підвищення, Ви говорите по телебаченню?… Якби я не працювала в цій сфері, то повірила б Вам. Будь-ласка, дайте відповідь на моє питання, якщо не в ефірі, то хоча б так, як я звернулася до Вас, тобто письмово. Не ігноруйте МЕНЕ. І ще, Я не ОДНА така.

  23. Добрый день,Арсений Петрович!Обращаюсь к Вам по вопросу субсидии на твёрдое топливо.Мама 78лет,досих пор не получила деньги за прошлый год.Причём уже получали за этот годКормят обещаниями,это в г.Николаеве.Дали старикам карточки,что они могут по карточкам,не понимают же.Прошу ускорить эту субсидию.

  24. Моя мама неполучила досих пор субсидию на твёрдое топливо за прошлый год.Уже получали люди за этот год.Какая причина?Кормят обещаниями.Дали карточки,старики не понимают по них.Где же человечность?,Можете помочь?г.Николаев.

  25. Добрый день,Арсений Петрович!Обращаюсь к Вам по вопросу субсидии на твёрдое топливо.Мама 78лет,досих пор не получила деньги за прошлый год.Причём уже получали за этот годКормят обещаниями,это в г.Николаеве.Дали старикам карточки,что они могут по карточкам,не понимают же.Прошу ускорить эту субсидию.

  26. В Николаеве моя мама 78лет не получила субсидию на твёрдое топливо за прошлый год.Почему?Кормят обещаниями,уже за этот год надо получать.Помогите пожилым.

  27. где 13 процентов к пенсии каждому пенсионеру с сентября и октябрь что все вранье ответьте своему народу за что жить

  28. Арсений вы говорите про реформы а у нас в Мариуполе бардак на заводе работают одни подрядные организаций каторые платят в конвертах минемальную офицеальную заработную плату а астальное на руки а вить мы тоже хотим чтоб у нас был отпуск бальничны и тд .Приэтом при расчете нам неодают и то что заработали потамучто по трудовому догавару они нам не чем не обязаны.Работаем что говарица на холяву пачему вы на это не как не влияете вить тут не надо влажевать деньги проста нада чтоб пракуратура взяла за жопу тех кто отказиваеца расплачеваца с людми.Я лична знаю кучу таких кантор проста свяжитесь и я их назаву

  29. Доброго дня. Вибачте,чому не було індексації та підвищення заробітної плати працівникам Вінницької УДППЗ Укрпошти за поточний період ?

  30. Шановний Арсеній Петрович! Доброго дня! Я звертаюсь до вас як молода людина, яка закінчила навчання і не може знайти роботу за спеціальністю (спеціальність у мене бібліотечна справа). У цій сфері працює дуже багато пенсіонерів, які досягли вже дуже похилого віку. Я інвалід 3 групи і ця спеціальність була б для мене найпідходящою. Обійшовши всі бібліотеки міста і не знайшовши вільного місця хотіла стати на біржу. Але там сказали що потрібно довідку з коледжу про те шо вони дозволяють мені самостійно працевлаштовуватися. А в коледжі сказали що довідки на біржу не видають. Через свій діагноз я можу працювати тільки за місцем проживання, тому що хоч і маю 3 групу, але іноді мені потрібна допомога батьків.Як мені бути в такій ситуації? Будь ласка, дайте відповідь на моє питання.

  31. Доброго дня Арсенію Петровичу! Працюю у галузі освіти старшим економістом районного відділу освіти. Підвищення з/плати з 01.09.2015р. — справедливо чи ні? Нараховується з/плата по 9тарифному розряду (1751,00грн.), з/плата водія (нарахування) по 3тар.розряду 1343,00грн.+348,00грн.(за класність)=1741,00грн.;з/плата прибиральниціпо 1тар.розряду 1378,00грн.+137,80грн.(за роботу з дезинфікуючими-миючими засобами)=1515,80грн.; — рівноцінна оплата лудини з вищою освітою та працівників з некваліф.працею

  32. Здравствуйте! Хотелось бы узнать по каким критериям произошло повышение пенсий? Я инвалид 3 группы ,получаю пособие 949грн., ждала повышения на эти «копейки», но не дождалась. Моя мама получает минимальную пенсию 949грн.(проработала в садике всю жизнь,с вашими реформами,ушла на пенсию в 55лет) и ей тоже не повысили. Вы же в эфирах говорите, что повысили минимальные пенсии, и зарплаты — ВЫБОРОЧНО?????? ОБМАНЫВАЕТЕ ЛЮДЕЙ!?!?!?!?

  33. Доброго дня Арсеній Петрович! Просимо Вас пояснити зміни по виплаті заробітньої платні. Чи обов’язково потрібно робити перерахунок щодо виплати заробітньої платні в жовтні місяці? Заздалегіть щиро вдячні Вам за відповідь!

  34. Доброго дня Арсенію Петровичу! Працюю у галузі освіти старшим економістом районного відділу освіти. Підвищення з/плати з 01.09.2015р. — справедливо чи ні? Нараховується з/плата по 9тарифному розряду (1751,00грн.), з/плата водія (нарахування) по 3тар.розряду 1343,00грн.+348,00грн.(за класність)=1741,00грн.;з/плата прибиральниці по 1тар.розряду 1378,00грн.+137,80грн.(за роботу з дезинфікуючими-миючими засобами)=1515,80грн.; — це справедлива оплата праці спеціаліста з вищою освітою?!?

    І для порівняння приміром нарахована заробітна плата педагога початкових класів по 9 тарифному розряду (стаж 3 роки):
    1751,00грн.(навантаження 18год.на тиждень)+131,33грн.(за перевірку зошитів)+ +437,75грн.(за класне керівництво)+175,10грн.(10% за стаж)+87,55грн.(5% надбавка за престижність педагогам)= 2582,73грн.
    Гідна оплата праці потрібна не тільки педагогічним працівникам!!!

  35. У нас в Харькове есть пан Сафронов или сафонов, он не идет на встречи с народом, а приглашает если хотите встречи ко мне в офис, что это за отношение к народу. Хозян всех казино и клубов, понятно место можно купить

  36. Всі хати з газом? Приїзджайте у Білгород Дністровський. Брехуни,,……

  37. Добрый день, Арсений Петрович. Пишет Вам пенсионер, инвалид 2 гр.Кулешов Юрий Николаевич из г. Северодонецка. Помогите, пожалуйста разобраться во фразеологии:
    цитирую выдержку из вашего выступления — «Каждая семья получает социальную норму 200 куб. м газа в месяц по цене, вдвое меньше, чем рыночная цена газа — 3600 гривен, а не 7188», — сказал премьер. Очень обнадёживающее высказывание, только при более пристальном рассмотрении вопроса оказывается, что всё не совсем так, а точнее, совсем не так.На самом деле социальную норму получают только те, кто пользуется индивидуальным газовым отопплением, а это, смею заметить, далеко не «каждая семья», там более, что в нашем городе вообще запрещено устанавливать индивидувльное газовое отопление в квартирах многоэтажних домов.В соседних городах (Лисичанск, Рубежное)-пожалуйста, без ограничений, А в нашем городе -нельзя в соответствии с каким-то постановлением Правительства. С одной стороны Вы призываете улучшать теплоизоляцию квартир и макимально сокращать потребление газа, а с другой стороны стороны создаёте нормативные документы, препятствующие этому.Вот я и не могу понять эту логику. Объясните, пожалуйста. Спасмбо.

  38. Добрий день. Арсеній Петрович, звертаюся до вас з таким питанням, підкажіть як прожити в нинішніх умовах. Чоловік працює охоронником на мінімалку, я сиджу в декретній відпустці отримую 860 грн, у нас двоє діток. Як нам прожити, з цими цінами. Коли дитина захворіла, потрібно купить антибіотики за 246 грн., можливо для вас це мізер, а на наші доходи-це катастрофа. як жити далі?

  39. Шановний коллега !! Прошу хоча б прочитати кілька з головних порад, щоб зробити нашу Україну кращою:
    Проблеми,які стосуються грошей(зарплата,пільги і пенсія):
    1. Зробити достойні пенсію,пільги й зарплату(й прожитковий мінімум),щоб люди не існували,а жили і одночасно не збільшували ціни на все решта;
    2. Пенсію зробити всім однакову(несправедливо,коли мав велику зарплату-той і пенсія велика,тоді ніхто не схоче йти на двірніка,бо зарплата мала,тому в нас і стільки бізнесменів скільки написав-така й пенсія буде, заробляв молодим багато-тоді й відклади на пенсію);
    3. Геть пенсіонерів з високих посад(пенсіонери-це люди,яким платять пенсію,щоб вони не працювали-в школі так викладають-кожна дитина так це розуміє) молоді вперед;
    4. Вихід на пенсію зробити,як було(жінки-55,чоловіки-60)(якщо чоловіки проти-хай самі їсти варять,прибирають,родять і про дітей дбають –і все це після роботи)(зараз багато вмирають не доживши до пенсії);
    5. Пенсії не хватає маєш сили робити-роби-йди на низькі посади(список посад,яким дозволено працювати пенсіонерам) ,для працюючих пенсіонерів-1/2 державної пенсії;
    6. Пенсію отримує тільки той,хто має державний стаж(тобто працював на державній роботі- 10 років(держава має з нього податок, а з того, що за кордоном-нічого), тобто щоб отримувати пенсію загальний стаж має бути хоча б 20 років(10-державного і 10-де хочеш) ;
    7. Пенсія-що робити вдома на старість-зробити якусь розвагу для старичків-вони ще ж живі-хай нарешті хоч тішаться вільним життям;
    8. 60-70%-в Україні підприємці, і яке право підприємець ще й робить на державній роботі,коли одна людина має 2 роботи, а інша з двома дітьми – ні одної-сидять і голодують;
    9. Податок платять якийсь процент від прибутку(при доході 1000 податок 200 і при доході 20000 єдиний податок 200) (в кіосках мають набагато більший дохід,ніж його декларують-повірте мені);
    10. Хто не працює без причин 6 місяців – гарний штраф(чим він кращий від інших,ледарів в Україні не треба-держава з роботою допоможе,як сам не можеш);
    11. Матерям дозволити сидіти з дітьми 7років(бо ще 1 клас треба з дітьми походити) із збереженням робочого місця і довідки з медицини(це просто за бажанням, ну і потребами в сім*ї ), а оплачувати тільки -3 роки;
    12. Роки,проведені з дітьми мають рахуватись до робочого стажу(повірте мені, діти кращі,коли їм приділяється більше уваги — Україні потрібне здорове покоління);
    13. Чіткий контроль за доходами і за виплатами аліментів(дитині платить,як по мінімальній зарплаті,а сам великий підприємець-приїжджає на хороших машинах і каже,що має свою фірму);
    14. Щоб платили аліменти в сумі прожиткового мінімуму кожній дитині(всім однаково-не хочеш платити-не роби дитину, а тим більше-не кидай її)(тут і ВІЛ-інфікованих менше буде);
    15. Субсидія всім-теж несправедливо(працюю за границею-і мало за хату плачу ще й 2 пенсії мати буду,хай Україна годує-як не мають ,де гроші викидати);
    16. Створити фонд в першу чергу на врятування дітей,які можуть жити повноцінно і з часом працювати (10років державного стажу-держава має прибуток від такої особи) за державні кошти,тобто лікування в нашій країні має бути безкоштовно;
    17. Діти,які ніколи не зможуть працювати, все — таки мають отримувати якісь пільги;
    18. Знайти робочі місця для людей-інвалідів-робота інвалідам має бути легка і спроможна(кожен інвалід зможе щось робити) на 2-3 години вдень і зарплата має бути,як в здорової людини;
    19. Багато інвалідів працюють,а здорові(за гроші) мають інвалідну пенсію;
    20. Забезпечити Україну робочими місцями, українці-не тупий народ;
    21. Забезпечити роботою тюремщиків,але всіх разом тримати в одному місті-під окремим наглядом і подальше від нормальних людей-НІ повторному злочину;
    22. Забезпечити роботою людей з нетрадиційною психікою(геї і лесбіянки), які мають жити теж в одному місті під наглядом;
    23. Заборонити заробляти на порно-шоу (це не шоу, а примусове насильство);

  40. Проблеми,які стосуються освіту і медицину:
    1. Припинити корупцію в освіті і медицині;
    2. Роди безкоштовні і політика-родять не діти;
    3. Відповідальність в освіті і медицині(диплом купив-розуму нема,за що отримує зарплату?);
    4. Діти,що погано вчаться в школі-у вищі заклади не поступають і високі посади не займають(атестат чесний-не купив),здача екзаменів без корупції;
    5. Після навчання держава надає кожному студентові роботу(на 10років-це і буде-державний стаж);
    6. Хватить дітям двигати такі тяжкі портфелі(книжка вдома і інша книжка в школі);
    7. Задовга наука(вчать забагато «мозги не витримують такого навантаження» і задовго «діти сидять в школі майже стільки годин ,як дорослі на роботі-тут і проблеми з’являються із здоров’ям» -у школі вчити треба те,що їм пригодиться в житті);
    8. Зробити точні науки в старших класах і чітко по професіях(не можливо знати про все);
    9. Діти самі(на їх думку і на думку батьків) вибирають уроки,які їм подобаються і можуть пригодитись, тобто діти самі вибирають на які уроки їм ходити.
    10. Спростити книжки і вчити тільки те,що стосується України(оповідання про якісь там чорти чи інші глухості — дітям непотрібне-тільки реальні події і повчальні історії).
    Глобальні проблеми,які стосуються України:
    1. Мова в Україні має бути українською(вдома можуть говорити,якою завгодно, а в суспільстві звучить тільки наша; не розумієш-найми перекладача,інакше-штраф; і перекладачі-студенти будуть забезпечені роботою-перекладач на виклик,як таксі);
    2. На президента і у владу мають йти особи,які знають не менше 5 іноземних мов(рідну не рахую) і не мати ні одного навіть найменшого кримінального порушення в Законі;
    3. Стабільність в Україні, народ має знати,скільки грошей і на що тратить держава їх;
    4. Покращити екологію(оновити очисні споруди і оновити технологію,яку вже давно використовують в Європі);
    5. Молода сімя має жити окремо-окрема хоч і мала, але своя хата, тобто окреме житло молодим(хай % від зарплати-тобто за час стажу на державній роботі-платять суму молоді,а не батьки безвідсоткового кредиту);
    6. При розводі — кожен процес розводу розглядається в суді і суддею виноситься вирок (хто винен в розводі-платить суму безвідсоткового кредиту і далі,полишаючи це мешкання, як є діти –в першу чергу та половина переходить дітям,як нема-жінку чи чоловіку);
    7. Вирішення проблем з підлітковим і дорослим алколізмом і наркотизмом( гасло — Україні таких не потрібно,нам потрібне здорове покоління-підніміть ціну так,щоб тільки президент міг собі таке позволити);
    8. Геть ЖЕКи, хай народ вибирає собі керівника,який має помісячно звітуватись перед народом й щорічно- в міській раді,що зробив;
    9. Заборонити ставити машини біля під’їздів (лиш при потребі не більше 30хвилин)- чисте повітря мешканцям і є місце, де побігати дітям;
    10. Армія за гроші(класна зарплата) і по власномубажанню(вибілів і слабаків там не треба, хай вдома сидить);
    11. Створити найкращі умови в армійській службі (за згнущання чи побиття побратима-нема зарплати, а в гіршому випадку-судовий вирок), тобто армія-це робота;
    12. Міліція тільки захищає і береже український народ(ніяких вказівок зі сорони влади і президента на побиття чи каліцтва-не виконують-зоборонено Законом);
    13. Чесне правосуддя(в тюрму сажають тільки винних і годують вони себе самі, а не держава);
    14. Тюремщикам-знак чи клеймо на лоб(це їх карма, а то вийдеш заміж,а потім оказується –він ЗЕК);
    15. Вбивцям(2-3трупа-вина доказана) в Україні не місце-це вигнанці(навіщо тримати і годувати їх в тюрмі-на якийсь острів всіх разом-виживе сильніший);
    16. Аферисти кругом-де наша міліція,що нас береже-закрити лавочку;
    17. Ні волі кулакам(ніякий чоловік не має права піднімати руку на дітей чи жінок-тільки в судовому порядку-величезний штраф)……..і т.д.

  41. Доброго дня, Арсеній Петрович! Звертаюсь до Вас з таким питанням, щоб Ви роз»яснили мені, як так виходить в нашій країні з пенсійним забезбеченням, що люди які працюють все життя і мають стаж робочий 40 і більше років, а пенсії отримують менші ніж ті які пропрацювали 20 роківю Приклади: Я прослужив в збройних силах 28 років на офіцерських посадах, пропрацював , сплачуючи податки в пенсійний фонд ще 10 років , працівником ЗСУ маю пенсію 2470 грн. і знайома жінка , яка пропрацювала 20 років, в неї чоловік був військовий, пенсія в нього була близько 1300 грн. він помер і жінка по втраті годувальника отримує пенсію таку ж як і я. Моя дружина пропрацювала 40 років і отримує пенсію 1300 грн. Як ви рахуєте це нормальний підхід? Я після звільнення з ЗСУ пропрацював 10 років , сплачував внески в пенсійний фонд. В мене питання для кого, якщо мені до пенсії нічого не добавляється і пенія не перераховується. Коли у нас новий поліцейський , який пропрацював 1 місяць отримує 10 000 грн, і полковник ЗСУ , який прослужив 30 років отримує 9000 грн. Ви рахуєте що це нормально? Ну тоді точно ми ідемо в Єропу, а не падаємо в прірву.

  42. — Мы пожинаем урожай
    Который прорастал веками
    Сорняк на поле процветал
    И зарасло всё бурьянами
    Культурных в нём растений нет
    Зачахло всё давно с годами
    Зато полно сорной травы
    С их лидерами будяками
    Куда не глянь, везде, не так
    Всё в верх ногами, наизнанку
    Порядочности, тоже нет
    Всё испохаблено из малку
    Чиновник правит маскарад
    Одеты изначально маски
    Здесь правды нет, везде обман
    И в место истины лишь краски…

  43. Шановний Арсенію Петровичу! скажіть буд*ьласка ак на вашу думку один сирота у віці 20 років може заплатити за оформлення документів на земельну ділянку та на спадчину батька коли роботи немає пенсії не вистачае щоб харчуватися та одягатися та щей частина будинку який мені лишився від батька в аварійному стані котрий щей державний а ні матеріалів ні коштів на ремонт не виділяють скажіть чи можу я кудись звернутися за матеріальною допомогою чи принаймні оформити документи безкоштоно?? з повагою Стельмащук Антон Миколайович Волинська обл.Луцький рай.смт Торчин вул Смолигівська 42,2

  44. Арсений Петрович За что вы так меня обидели ?Я инвалид по онкозаболеванию Еще сахарный диабет гипертония и лучевая язва на голени МАЛО? Так вот это мало мне обходится в 1200 гр в месяц(это я еще отказалась от лаферона которым мне необходим по жизненным показаням Плюс таблетки недешовые от диабета плюс от давления плюс бинты и мази(язва не заживает уже 11 лет)Это выходить1200 в месяцРаботаю на 025 ставки медсестрой поликлиники Зарплата 420 гр а высчитывают с пенсмии 324 грНо ведь я еще на на пенсии по возрасту Как мне выживать ? Онкологи говорят от нормальном питании(мясо рыба молоко творог А на что?Только хрен с морковкой Может поделитесь с БАРСКОГО СТОЛА ?и

  45. Жизнь сюрпризами полна
    И, похоже не спроста
    Смотрит нам беда в глаза
    С телевизоров всегда
    Тупо в думе заседает
    Правом зад свой прикрывает
    Там кубло давно сидит
    И мандатами смердит
    Все менты их охраняют
    Адвокаты защищают
    Прокуроры пыль сдувают
    И народ тюрьмой стращают
    Непокорных всех сажают
    Смотрит нам беда в глаза
    И врёт с трибуны как всегда
    Болтовнёй их жизнь полна
    Врут годами – гОСПОДА
    Производства все лежат
    И заводы в зад дудят
    А политика живёт
    И дальше кровь со всех сосёт
    Процветает кандидат
    Процветает бюрократ
    Процветает президент
    Олигарх и тот же мент
    Прокурор и адвокат
    Каждый с них режиму рад
    Только люди не живут
    Дальше, горб на гадов гнут
    В срок на выборы идут
    В ящик жизнь свою кладут.

  46. Кризис,- это своего рода калгон для мозгов населения. Который вычищает всю дурь и навоз с голов населения. И сразу видна вся работа наших политических деятелей, за всю их политическую деятельность. И невольно возникает один вопрос. — А на хрена нам вообще нужен весь этот геморрой, от которого один вред?. Это же бюрократическое бюро коррупции, которых легче убить, чем прокормить…

  47. Богат.- тот кого искренне любят.
    Убогий. – тот кого любят только за деньги.

  48. (Грабитель). – Деньги или кошелек!…??? …Аа.- деньги или жизнь!!!…
    — Опоздал, плешивый, нет ни денег, не жизни…
    — Как так?
    — Отобрали давно чиновники с правительством. Вся моя жизнь колония поселения, и все расписано поэтапно от рождения до предела терпения. От только одни кости и остались…Не надо?
    — Да на хрена они мне.! С своими не знаю что делать.
    — Тогда пистдуй от цедва…
    — Извиняй, коллега, не распознал…Богатым будешь…
    — Это точно,- не везёт мне в смерти, повезёт в любви..
    — Ну ладно , будь здоров!
    — Ты тоже береги свои кости. Плешивый.
    — Ладно….

  49. Пора представить всем себя.
    Я есмь сын смерти- сатана
    И был я зачат бес любви
    Шли дни в страданиях мои
    Но крест свой честно я донёс
    Ведь в нищете я жил и рос
    А бедным истина дана
    Там нет обманов и вранья
    Нашлась и нищая жена.
    И съели соли с ней сполна
    Я ей не с кем не изменял
    Хотя и женщин много знал
    Ни кто меня не соблазнял
    Что нищий я ведь каждый знал
    И чувств ко мне не проявлял
    И не было в глазах любви
    В ресницах похоти одни
    И в этом есть не их вина
    Что все они моя родня
    И все из алчного ребра
    — И хоть исчадье ада я
    Зато нам смерть всем жизнь дала
    И не сержусь я на неё
    Даже простил её давно
    Да зла я вовсе и не держал
    Я в жизни нить любви искал
    И жену любить не перестал
    И час назначенный пришёл
    В глазах жены любовь нашёл
    Я заразил нею её
    Полно любви моё ребро
    Сомкнулся весь порочный круг
    Любовь ожила в теле вдруг
    А значит в ней, жива душа
    Воскресла, значит, жизнь моя…

    Ева для Адама, — крест с его же костей.
    Адам для Евы, — крест её истинной любви…

  50. Женой я яблок себе взял
    Румянцем он ко мне сиял
    И джентльмен не устоял
    В квартире яблок прописал
    Ну и конечно в загс позвал
    А оказалось то, потом
    Тот яблок был давно с червем
    Рекламой, яблок, ему был
    Червю он панцирем служил
    Привёл в квартиру сам глиста
    И на беду, сам, — прописал.
    Ну и подарок Бог, послал
    В раю бес Еву угощал…
    Жили с Евой мы веками
    Но дела у нас не шли
    Было даже и ругались
    Думая что мы одни
    Но была и третья сила
    Во плоде нашей любви
    Это червь в нутрии блаженства
    Это сила алчности.
    И её на свое горе
    с тем плодом мы принесли….
    -Станет бабочкой личинка
    Вылетит она с себя
    Тело бабочке не надо
    В любви истина добра
    И для этой чистой цели
    Есть в плодах любви пыльца….

    Тело стремиться туда где душе жить невыносимо. Душа счастлива там где тело (голое и босое).

  51. Как мать любит и обнимает своего ребёнка-
    также и жена может любить, даже
    бес (высшего образования), и совершенно
    нищего своего мужа. -А это факт.

  52. Живу уже больше четверти века со своей женой, и не разу ей не изменял. И в мыслях даже такого не было. Потому что в постели каждый раз, это совершенно уже другая Ева.. — Тело-ангела, душа- сатаны… — Мой крест, мои кости!

    Спасибо попутчику за помощь, нести мой крест, хоть я и не молился. — Признаю! Сам бы не справился. — СВОБОДЕН!- ЖИВИ!
    Конец проклятью!- неси свою чашу ЛЮБВИ и ДОБРА . А мое время сопровождать, а то мой крест закрепили выше и правильно, а твою чашу ниже и в верх ногами, они в неё звонили привлекая к себе внимание. Воистину апостолы.

  53. Господи, я нашёл!!! и Бога и Рай, оказывается это все время было со мной в этом аду, под именем ЗЕМЛЯ!!!. О и сатана здесь, и совсем не страшен. Ладно, не бойся, я пришёл с миром, и что-то рожа мне твоя больно знакомая. Мать честная, да это же Я, -вернее моя душа. Ну слава тебе Господи!, и Себя нашёл.- АМИНЬ…

  54. На пике жизни я стою
    С вершины в прошлое гляжу
    И путь мой виден для меня
    В нём нет богатства и вранья
    Там жизнь простая и чиста
    Ведь делал всё своим трудом
    Для наслаждения плодом
    А труд плоды всегда давал
    Я строил рай, и он настал
    В раю я и Бога прописал
    И всем уютно и тепло
    Здесь худа нет, – одно добро
    Дорога пройдена не зря
    И счастлив вновь
    Как в детстве я…

    Мой срок хранения иссяк
    И уплывают годы в даль
    Как в небе журавлей косяк
    Уходит свежесть от лица
    Морщин печалит суета
    И голову мою давно
    Уж украшает седина
    Уходит линии судьба
    И сменит жёлтый лист весна
    И хоть опавший лист и жаль
    Но это жизнь его была
    И не прибавить не убрать
    У каждого свой в жизни срок
    Лишь надо честно жизнь прожить,
    и будет с прожитого толк…

  55. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Я счастлив лишь в своём гнезде
    Которое с женой мы свили
    Здесь наш очаг и наш приют
    Сюда мы труд ведь свой вложили
    Куда не глянь здесь всё своё
    Здесь всё родное нам до боли
    Всё делали своим трудом
    Пролаживая путь до воли
    Здесь всё родное нам, своё
    Пропитано потом и кровью
    Не надо нам чужбины рай
    У нас родной с нашей любовью…
    ********************************
    Спасибо за день. Спасибо за ночь.
    Спасибо за сынов и за дочь”.
    =Спасибо даже за жену.
    — Её желаньем я живу.
    Спасибо может быть и мне,
    Что я живу на зло судьбе…=

  56. Голод заставит съесть и сатану за милую душу.
    Не зря он залез на дерево и угощал яблоками.
    Ева..- Ну голод уже утолили. Так что сатана
    поживи ещё покедва…
    Он..- Да не сатана я, а обезьяна . Сколько раз можно говорить?.
    Ева..- Ладно, слазь уже мавпа, пора и природный инстинкт утолить. Муж и жена одна сатана…
    Он..- Да прыгаю уже.- Лови…

  57. — О опять воскрес? Что же тебе в раю то не сидится? Там же хорошо…
    — Да нет там ни хрена! .Две тысячи раз проверил и перепроверил, одна тьма..
    — Да знаю … Бывал я там мрачноватое местечко…
    — А кто это со мной то разговаривает?…
    — А ты посмотри… Да куды ты смотришь, в глаза посмотри.
    — О Господи!!! Я же только от туда.
    — Да успокойся, это я так сказать, представиться визуально хочу. Ну, чтобы долго не объяснять. Мол почтальон Печкин принес Мурзилку.
    — Видал я этого,- юродивого,то там, после твоей Мурзилки. Лежит как в мавзолее. А ведь был то без смертным.
    — Да не понравился он мне, Отвратительная рожа. Вот и поменялся я с ним средой обитания. И мне здесь нравится..
    — Меня тоже сюда постоянно тянет, особенно весной..
    — Ну и оставайся здесь на совсем.
    — Да не могу я в этой лжи жить. Задыхаюсь, воздуха как будь-то не хватает. Врут же безбожно. Не позволяя родится в теле душе. Религия у них такая. И врут то от моего имению.
    — Что то я не догоняю.
    — Вот кто два раза рождается?
    — Цыплёнок!
    -Вот на нём тебе и объясню. Значит снесла курица яйцо, это первое рождение.
    А вот для второго рождения необходимо забота и тепло от курицы, только тогда может быть второе рождение. Тепло души переходит в тело. А они после первого рождения, стерилизуют, бальзамируют тело не позволяя зародится душе. Зомби-паства готова,- что и требуется попам…
    — Значит попы свою мурзилку религией называют.
    — И от моего имени, паршивцы….

  58. Любовь воскреснет по весне, Христосом станет на земле,и будут все его терзать, на крест свой алчный распинать.-Так может хватит, вашу мать, с любви то корысть выжимать…

  59. Политика с религией это свинья и крот в моей теплице.-Это же надо что натворили в РАЮ. — Я вас слепил не с глины, я вас слепил с дерьма!

  60. Где ты счастье моей жизни
    – Я тебя не нахожу
    Я брожу всю жизнь кругами
    Натыкаясь на беду
    Где ты радость моей жизни
    В мыслях я тебя видал
    Образ твой в этом портрете
    Идеалам я воздал
    Вот он, — Господи, смотри
    Это плод моей любви
    Образ Бога я создал
    Этим я всю жизнь страдал
    -Я сын смерти = Сатана. =
    В смерти есть любовь моя.
    Там живёт моя душа.
    К ней одной всю жизнь я шёл
    Жизнь свою я там нашёл
    Здесь начало и конец
    Жизни праведной венец
    Счастье там моё живёт
    О любви оно поёт…

  61. Чорный квадрат (Картина Малевича)
    = Душа алчного человека –(Мумиё)=
    Картину оценили в $250 тыс., а через время ее выкупили для «Эрмитажа» за $1 млн.

  62. Пол жизни прожил с царевной лягушкой. Днём смотришь,- лягушка- лягушкой. Но зато ночью на ощупь. Мама моя дорогая, вот она царевна…А другая смотришь, такая из себя мадемуазель- царевна. Выключаешь свет, начинаешь щупать, холодная, лягушка — лягушкой. И пока ты щупаешь эти яблоки на снегу. Щупальца щупает твой кошелёк. Мама моя дорогая, вот она жаба. И если успел заключить с ней брак. Импотенция гарантирована. Да дай Бог и до пенсии то дожить, хотя уже и не хочется. А жить то надо…-Господи! где там твоя кровь ?. Донор ты жизни нашей….

  63. Раньше нравились накрахмаленные блондинки.
    Но судьба подсунула курицу брюнетку.
    Пол жизни думал,- Ну не похоже, что бы кинули. Значит делаю что то не так.
    -Курица должна высиживать яйца и аккуратно взбалтывать омлет .
    А моя и высиживает и взбивает так, что аж кровать ходуном ходит.
    А греет как, пасха подымается как на дрожжах, хоть они и находятся аккурат сверху.
    Ну всё пасха готова. Христос воскрес!..- Воистино воскрес!.
    А дальше – Господи помилуй, спаси и сохрани вовеки веков. Ну всё Аминь…
    Все верно, фирма. Хорошо, что накрахмаленную не взял. Рекламная упаковка.
    Мираж счастья…

  64. тебе кролятина . никогда не понять что такое жить на 1000 grn.- в месяц . что бы ты скотина сдох .

  65. Уважаемый Арсений Петрович!!! У Вас немного перепутана фамилия. Долно быть ЯЙЦАНЮК!!!!! У Вас вместо головы куриное яйцо ПРИЧЁМ с тухлым содержимым!!!!!!!!!!!!!!!!

  66. Для того чтобы найти истину, необходимо
    пройти свой путь по самому дну жизни.
    В этом и есть свобода и независимость.
    А найдя истину, узнать, что она то затоптана
    в грязь вполне умышленно.
    Да и не нужна не кому.

  67. Люди могут использовать свой мозг только
    на 10%. Потому, что они алчны. И все их усилия направлены на похоть. Уничтожение природы и себе подобных, ради наживы.

  68. Как много стоит нам свобода
    На сколько ценим мы её
    Нужна ли нам она настолько
    Что бы отдать всё за неё
    Есть ли в богатого свобода
    И может ли он вольно жить
    И разве счастлив он,по рабски
    деньгам своим всю жизнь служить
    Нужна ли нищему свобода
    Нужна ли бедному печать
    Нужна ль она ему настолько
    Коль волен он о ней мечтать
    – Ему она необходима
    И время ценит он свое
    И ценит он его настолько
    Что жизнь отдаст он за него
    Готов работать он на благо
    Готов ползти к своей мечте
    По своей жизни окаянной
    На зло проказнице судьбе…

  69. Полёт души не удержать
    Свободу мысли не поймать
    Мечту у сеть не заманить
    Мечту капканом не словить
    Мечта с душою в высь летит
    И над землёй она парит
    Тела лишь можно мордовать
    Права, законом заковать
    Но нет преграды для души
    Не хочет жить она в глуши
    Свобода в клетке не поёт
    Она с любовью лишь живет
    -А если чистая душа
    Она свободна и легка
    Её аршином не измерить
    Деньгами душу не купить
    И клеветой не уничтожить
    Войною даже не убить
    Не утопить её во лжи
    Она бессмертна для грязи
    Пусть гениальное живёт
    А всё ничтожное, уйдёт…

  70. -Нам жизнь дана всего одна
    -у каждого она своя
    для всех по разному пройдет
    -чего досталось
    А если жизнь,всего одна
    то и испытать надо сполна
    и худа куш,и куш добра
    -если придется.
    а счастье и горе,что было
    всё прессом времени снесло
    и детство и юность,всё снесло
    пол жизни в пропасть унесло
    и катишься как снежный ком
    -с горы у бездну
    А с возрастом,-видать всегда
    Быстрей проносятся года
    И хочется всего успеть
    -чего не сделал
    Ведь раньше время не ценил
    считал что вечность в переди
    а спохватился уж на пике жизни
    И вот стою уже седой
    истрёпан жизнью и судьбой
    но не жалею не о чём
    -хоть и досталось
    И если б заново начать
    не стал бы нечего менять
    ведь в жизни каждого
    своя тропа дорожка.
    -А телу жизнь дана одна
    дорога пройдена сполна
    подходит всей игре конец
    проклятью нашему венец…

  71. Нужна ли правда бюрократу
    Нужна ли истина попу
    Нужна ли истина солдату
    Коль он воюет за войну
    Нужна ли правда президентам
    Нужна ли правда на верху
    На лжи построена свобода
    Да и нужна ли дураку
    Суть истины всегда в тени
    Зато обман весь на мази
    Плуты во лжи деньгами крутят
    И гнут там линию свою
    А гений у своих поэмах
    Всё возвышал для нас тоску
    Печаль у гениев в страданьях
    Печаль у гениев в тоске
    Великие всегда страдали
    И уходили налегке
    Печаль в страданиях великих
    Но людям их не ценен труд
    Привыкли жить они в халтуре
    И в этом вся убогих суть…

  72. Тоска великих омывала душу
    И в месте с ними я страдал
    Я видел их печаль и муки
    И этим я сильнее стал
    И сила есть моя в печали
    И я теперь верну всё зло
    Которое впитал веками
    Как губка влагу и сырьё
    «»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
    В бреду сознания ума
    Я слышал лишь одни слова
    – Отыскать изнанки суть
    И в зеркальном отражении
    Образ тот перевернуть.
    И получились, все срослось
    И ожило аж пролилось
    Живой смеси собрав в сосуд
    Несу на ваш уставший суд
    – Очнитесь матушка Земля
    Я к вам пришёл с небытия
    И тёщу* я с собой привёл
    А с ней напиток дорогой
    Вся истрепалась плоть моя
    Но в ней душа ещё жива
    Пришёл домой, а вы родня
    Побудем в месте у огня
    Давайте выпьем за добро
    И пусть исчезнет с пути зло
    И пейте барышни до дна
    Пусть будет жизнь любви полна…

  73. Ты показала мне, что такое смерть.
    Подойди же теперь ко мне поближе.
    Я покажу тебе, что такое жизнь.
    Мне довелось прожить с твоим холодом смерти
    пол века. Проживи же остаток моего времени с теплом жизни. У тебя не было детства.
    Узнай же, что это такое. И ты узнаешь, что такое жизнь. Ведь ты научила меня ценить
    время жизни. Его не купить за все сокровища и драгоценности мира. Я это узнал глядя в
    в твои глаза. Не знаю поймёшь ли ты это. Но цену смерти, я тоже оценил. Видя в твоих глазах свое отражение. Там совсем другие уже ценности и покой. Но пока я ещё здесь.
    Я хочу тебе дать прочувствовать, что такое
    жизнь. Оцени, убогая, тепло жизни. Стоят ли
    богатства и сокровища этого промежутка времени чистой, свободной энергии жизни.
    Вечность с этим мигом – ничто.
    А что такое вечность я думаю ты знаешь…

  74. Меня считали и теперь считают безумцем.
    Действительно я был в котле безумия.
    Там страшно. Но я там был.
    Я провел половину своей жизни в этом котле ада. -Хаоса власти идиотов. Но я выбрался с этой трясины. И хочу вам сказать.
    = Дуракам законы не писаны, потому что они сами их пишут для быдла.
    = Если у вас в правительстве, это эталон генофонда. То берите вы свои флаги, транспаранты , лозунга и ленточки и идите вы все …. в Европу.
    Вас там уже давно ждут с пирогом с маком.

  75. арсений-сынок .спустись на землю обетованную к простым мирянам и проживи при такой инфляции на пенсию 1200 гр,как тебя еще совесть не замучила.нельзя в жизни купить-совесть,уважениездоровье и жизнь,гореть тебе в пекле и твоим детям-невинным.ведь люди тебя проклинают каждый день

  76. Как хочется свободной жизни
    Спокойной жизни, без вранья
    Без алчной похоти засранцев
    Мерзавцев партий у руля
    Иуд политики трёхсподней
    Партийных проклятых всех каст
    И министерств чинуш подкожных
    Кто за рабов считает нас
    Пора расчистить путь к свободе
    Убрать с дороги всё дерьмо
    (Ведь легче жить бес паразитов)
    В коррупции ведь всё оно…

  77. Статус государственного чиновника, при умышленном окружении своей персоны подхалимами и ублюдками, позволяет возвышать ничтожество в глазах толпы. А деньги и власть, делают ничтожество практически неуязвимым.

  78. Прошу зробити безвітовою діяльність приватних підпреємців, як це є в Європі. Для чого мені витрачати час та нерви на щорічні звіти, тим більше. що в мене немає найманих працівників. Є ж рахунки в податкову та пенсійний і там без паперового звіту видно хто і скільки заплатив, навіщо та вся писанина… .

  79. как вам нестыдно!!! Последнее забераете у ребёнка чтобы набить свои карманы!!! единствене 350грн и те украл!!! а ещё на Януковича городил что он плохой сам такойже

  80. -арсеній петрович-ти памятеш-на майдані свою істерику якщо кулю в лоба-не сумніваюсь -прийде щзе цей час-тебе вже ненавидять мільйони-

  81. Вся наша жизнь- велосипед
    Утроба едет а ноги нет.
    Крутят бедные падаль
    И с надеждой смотрят в даль
    Всю дорогу ноги идут
    Утробу в рай они везут.
    Утроба едет и поёт
    Как хорошо она живёт
    А ноги крутят и пыхтят
    На жирный зад они глядят
    От кедва газы к ним летят
    Жопа едет- ноги идут
    Покращення от газов ждут…

  82. Только голод и кризис может указать(великим
    личностям) на их НИЧТОЖЕСТВО…
    Жаль наивный народ, но истина дороже.

  83. Горькая правда не кому не нужна, все хотят
    сладкую ложь. Все привыкли жить в халтуре и лжи. За деньги готовы продать не только совесть и родину. А и душу. Да и продали
    уже все, вместе с будущим и внуками.Ради своей сиюминутной похоти. Вы продали не только свои души, а и жизни своего будущего
    потомства. Блага надо зарабатывать трудом.
    А не умением вымаливать подаяние. При этом
    называть себя независимым народом. Народ у которого нет не гордости ни стыда. И правительство такое. Одно жульё и хапуги.
    Проклятье неприкосновенное.

  84. Добрий день!Поясніть, будь-ласка, що за правління в нашій державі, що позбавили матерів-одиначок 350 грн.? Ви від цього станете багатші? З цього року прийняли поправку до закону, що виплати одиноким матерям виплачуються в сумі, що дорівнює різниці прожиткового мінімуму та сукупного доходу на одну особу, але відмінили статтю, що не менше 30% прожиткового мінімуму (на дитину до 6 років це-350 грн.)Сором всім, хто прийняв цю поправку!!!

  85. Нашедшим правду, не спешите искать кто потерял. В место благодарности вы получите ГЕМБЕЛЬ демократии.

  86. Самый простой метод узнать коэффициент терпимости народов стран мира к диктатуре.
    Это соотношение их национальной валюты к
    условной единице ($) в процентах.

  87. Арсеній Яценюк ! Я живу у Хоролі це Полтавська обл. Я студент мені нехоть начисляти одиночку тому що в мене є доход мене и мою Маму послали на …вони сказали у тебе доход 660 грн.

  88. Уважаемый Арсений Петрович! Обращается к Вам инвалид 1 группы, пенсионерка Васильченко Любовь Викторовна. Помогите пожалуйста мне решить мою проблему. В 2010 году благодаря халатному отношению медиков я стала инвалидом 1 группы(гемодеализной больной). Тогда же мне была зачислена пенсия в размере 1200гривень. В 2015 году я решила сделать перерасчет пенсии в Дзержинском пенсионом фонде города Харькова, по возрасту и теперь, по истичению этих лет с меня хотят высчитать 850гривень, оправдываясь тем что якобы в 2010 году их счетная машина дала сбой на 14гривень. В Дзержинском пенсионом фонде я столкнулась с таким равнодушием. Никто ничего не хочет объяснять, а инспектор моего района Чернецкая Ирина Александровна постоянно на больничном. Я думала что мне добавят пенсии, а они снимают. Я имею стажт35 лет трудовой деятельности и теперь осталась ни с чем. Свою пенсию я трачу на мёд. препараты. Коммунальные услуги оплачивают мои дети. Жить мне не на что, поэтому молю Вас уважаемый Арсений Петрович, помогите решить мою проблему. С уважением Васильченко Любовь Викторовна.

  89. Как много гениев великих, ушло из жизни без следа. Из за того, что у державы всегда ублюдки у руля. Ведь возомнив себя элитой, сидит у власти всегда мразь. И развелось там идиотов, что не где яблоку упасть…

  90. Международный валютный фонд (МВФ) — специальное агентство Организации Объединенных Наций, учреждённое 184-мя государствами. МВФ был создан 27 декабря 1945 года… Что такое кризис. – Это когда сумма массы напечатанных денег превышает товарную массу валового продукта мира в сотни раз. Изначально условная единица была фиксировано, привязана к грамму золота. Один к одному. 1$=1гр.золота. Это норма.
    Но когда начинают печатать непрерывно валюту и запускать её в оборот. Золото будет стоить уже не доллар к этому доллару добавляется уже и (фальшивая валюта) . Заработные платы тоже увеличиваются в в 10 и сотни раз. Но покупательская способность их на столько же и снижается. Если раньше коробок спичек можно было купить за одну копейку то в настоящее время уже за рубль. — 1грамм золота 45год = 1$ Благодаря усилиям валютного фонда стоимость золота начала подыматься как на дрожжах. То есть твёрдая валюта стала как
    кисель в который постоянно добавляют воды…
    1971 году, президент США Ричард Никсон, окончательно отменил золотое обеспечение американского доллара. Долларовая банкнота стала простой бумагой. Мировая резервная валюта, которой доверяли сотни миллионов людей по всему миру, оказалась совершенно ничем не обеспеченным платежным средством. После этих событий, золото, почти каждый следующий год ощутимо прибавляло в цене. В начале 1980 году золото кратковременно достигло рекордной цены — 850 долларов за одну тройскую унцию. Ну дальше вы знаете.

  91. Господин Яценюк! Хотела спросить вас когда вы прочитываете все эти коментарии, (если конечно вы туда заглядываете)вам дурно не становится. Вам не кажется что вы делаете что-то не то что нужно. Может начнете работать на людей, а не на свою «молодую» команду. Или вы хотите закончить как Янукович?
    Опустите доллар, опустите бензин он за границей меньше воды стоит, а у нас он еще золотой, за понижением всего лишь двух этих позиций пойдет понижение и всего остального. поднимите экономику нашу, которую вы опустили ниже плинтуса. Может уже хватит зажираться, начнем думать или хотите сказать что вам уже и думать нечем?

  92. Ковчег наш,- похоть идиотов.
    Парламент вечных депутат.
    Полно в ковчеге капитанов.
    Толпы, из избранных чинов.
    Но нет на судне том матросов.
    Не вхож он в общество плутов.
    Они же в нас страною правят.
    Пиарясь, и гордясь собой.
    Речами любят выделятся.
    Хотя и нет у них мозгов.
    Неслось судно гонимо ложью
    Во мраке прелестей вранья.
    А врать на судне все умели.
    И любовались как всегда.
    Но налетел ковчег на кризис
    В тумане жадности пурги.
    И судно быстро затонуло.
    Хотя и полно было речей.
    И всей толпой к трибуне рвались
    И вырывали микрофон.
    Пока в воде не оказались
    и не промокли до трусов.
    Пока воды не нахлебались
    роты у них не закрывались.
    На берегу, холопы скачут
    Одни рыдают не впопад
    Другие с горя горько плачут.
    Ведь нет дороги то назад
    Родной для взрослых, детский сад
    Жилось где сладко идиотам
    И процветал весь зоосад.
    Накрылась шара медным тазом
    И не воскреснет ведь назад.
    Как жить то будем без мандатов
    Без их них чудных то речей.
    Ведь так красиво заливали
    У тыквы наших то людей…

  93. Летит фанера над Парижем
    Свистит над Францией, оно
    Салют от прошлого застолья
    Страны советов, НЛО
    Летит по небу и мерцает
    Как догоревший метеор
    То пролетарий пролетает
    Ушедшей юности задор
    Летит и не где приземлиться
    Везде трясина из вранья
    Летит фанера и ей стыдно.
    Мы все заврались, господа…

  94. Важный вопрос.
    Касается пособия одиноким матерям.
    В связи с изменением сум начисления возникает вопрос справедливости.
    Моя соседка проживая с мужем 20 лет но официально не расписана, имея трех детей будет получать более 4-ех тысяч, хотя живет и так отлично. А я не имея никого и живя в нищете буду получать на ребенка копейки или ничего.
    Теперь такие как моя соседка будут рожать детей официально не расписываясь и не работать и при этом превосходно себя чувствовать. А такие как я будут и дальше получать копейки и во всем отказывать ребенку потому что все деньги будут уходить на тех кто в них не нуждается так как нуждаются в действительности одинокие мамы.
    Ответьте пожалуйста что Вы собираетесь с этим делать.
    Буду ждать ответа.

  95. Светлана
    арсеній петрович не можу написати шановний, бо поваги від народу ви не отримали, а от побажань, щоб ви там всі здохли предостаточно.
    Ви кажете,шо Україна гідна держава. Питання: ДЛЯ КОГО? Бо якщо гідність-це бідність ,тоді згодна-ми живемо в «гідній» державі.
    Нас грабували 24 роки,але так як робите ви «гопники» ще ніхто не робив.
    Розвалюєте і знищуєте віру в майбутнє- за це вам прощення не буде.
    СХАМЕНІТЬСЯ! Побійтеся Бога, чи ви думаєте, що й там все буде безнаказано.
    Не надійтеся. БАЖАЮ ГОРІТЬ ВАМ В ПЕКЛІ,за все,що ви зробили «хорошого» і ще зробите, за весь той біль, який ви принесли людям і ще принесете.
    А ще бажаю вам,щоб ви діждалися,коли вас винесуть «за яйця» не тільки з трибуни, а й з НАШОЇ ДЕРЖАВИ разом з порошенком і всіма вашими «народними» депутатами.
    Може без вас наша Україна дійсно стане ГІДНОЮ ДЕРЖАВОЮ. Може без вас наш народ заживе ГІДНО.Може без вас наш народ заживе ЩАСЛИВО. Може без вас наш народ заживе БАГАТО. Та без вас наш народ просто ЖИТИМЕ!!!
    З великою неповагою до вас ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ.

  96. Арсений Петрович Отчитайтесь перед людьми. кудаушло 1,5трильона долга? На что они потрачены? И не заливайте по воскресеньям то, что Вами много сделано. Народ с кпждим днем нищает. а багатеете Вы и Вам подлбные.

  97. Арсений Петрович! Отчитайтесь перед народом, ку да делись1,5 трильО на ДОЛГА.?

  98. Письмо на телевидение на свободу слова
    февраль 2009год

    Добрый вам день люди ! пишет вам (*** ) Нет, не с жалобой у меня как раз все в порядке, я то у себя порядок в доме уже давно навёл — а так как делать мне , у себя больше нечего , а без дела сидеть не привык.
    -так уж и быть наведу порядок и на земле . Буду писать и на русском и на украинском
    и немного на английском — все другие пускай извиняют ,- не владею, -Пардон.
    Итак-20заповедей:
    1. цiну маэ тiльки земля i те, що приносить прибуток чи экономiю.
    2 А гривнi курс завжди один -В 2 рази бiльший- за чужий.(1гр-2$).
    3 на роботу приймати й без диплому-коли знаэ своэ дiло.
    4 в школах не вчити, а платно читати лекцi ,що кому подобаеться,
    -платiть-i слухайте-i нi якых экзаменiв,хочете ,щоб розповiли-платiть!!
    5 медицина-платна,а от лiки ,нехай держава допомага
    6.полiтикам-Аминь
    7.телебачення-выписувати як газети,на рiк
    8. держава — нiкого не-Спонсируэ!!
    9. в армiю-тiльки добровiльно!!
    10. транзыт газу- за долги
    11. -куповати людям в магазинах по чекам…- Банки -(коррупция) -Аминь.
    12 .убрати-вибори-перевибори,-мобiльний звязок дозволяе — — Аминь.
    13. Президент ,-вiйны нема а вiн в засадi(Ющенко) -Вирiшуйте самi ,-менi вiн не треба
    14 так молитись непотрiбно,-нашi душi вже там-продали всi за золото
    15 золоту-цiна 1гр.-1гр. выдно як божий день- Рекламма — -Амiнь
    16.так шахтарi i аграрii-де ви нашi великомученики?-Честь ВАМ
    й хвала, дорогi вы нашi. Живiть.-хай здохне сатана !
    17)так — БОГ де ти там заховавсь?-вродi чоловiк а iмя яке ладно голубе ти мiй,живи. Любов — Амiнь
    18. ну сатанi вже казав, а вiн же любить контрольний пострiл,будь ласка,
    с чим прийшов , вiд того i помреш .. ЗЛО Амiнь- Амiнь- Амiнь- Амiнь!!

    19 -яблук зiрвала жiнка, я купив золото для жiнки ,хай носить..
    -а вмене золота зовсiм нема .- Проклятю -АМИНЬ!!
    20. вродi все зробив,а про ГОСПОДА як завжди забув, ДЯКУЮ за пiдсказки ,сам би
    не допетрав,да i нiколи було свойiх дiлов выстачало,виходить продаэмо уже онукiв
    -от халепа, выбачай так вийшло .
    От тiльки молитись тобi без душi
    сам розумiэш,ну як хотять нехай так i роблять. АМИНЬ..
    Ну а теперь землякам-людям. Извините , что так долго ждали -привычка делать
    так чтобы потом не переделывать и по порядку, -выкопал колодец, посадил сад,
    завел семью, жена, дочь, 2сына. Построили дом со всеми удобствами,
    привыкли делать и ремонтировать всё своими руками, Высылаю вам видео
    Будьте здоровы!!-(2009год)
    Да, за иностранцев забыл:

    1)In all countries their own currency -в 2 times above than any another is appreciated only currency..

    2) The price of gold of -1 grammes =1 $ (or converted) ..

    -We are sorry — for crisis.. Ukraine.. All good.! (2009 год)

  99. Я есть ад, и я есть рай.
    Я есть зло, и я добро.
    Я есть Бог, и Сатана.
    Я ваше проклятье.
    Я ваше отражение.
    =Встречайте я пришёл=…
    ****************************************
    -Ты уж Господи прости, но дай порядок навести. Отойди и не мешай, похозяйничать мне дай. Позволь шобло растереть и развеять по ветру. Эту паству всю твою. Ведь достали уже в край. Ты уж Боже извиняй, но в рай отправить мне их дай. А я тебе и сам спою.
    -Аллилуйя, мать твою…

  100. Вас турбує офіцер Збройних Сил України. Прошу віддати окреме розпорядження щодо користування волонтерськими транспортними засобами в період коли ми не в ротації. А саме, хочу попросити дати вказівку на дозвіл користування волонтерськими автомобілями на території України. Конкретний випадок: я постійно в ротаціях, два роки не бачив батьків, які живуть за 800 км. (таких як я дуже багато в різних кутках країни), і в цей короткий термін, коли я в районі постійної дислокації я чомусь не можу взяти автомобіль, на якому виконую задачі в АТО і в який вже вклав немало своїх грошей щоб з’їздити побачити батьків. Не бачу проблеми, якщо працівники ДАІ зупинять мене на чорних номерах, і я надам їм посвідчення діючого офіцера і посвідчення учасника бойових дій, для подальшого пересування по території України. Я розумію, що багато хто зловживає різними дозволами але давайте рухатись в бік Європи – хай кожен особисто відповідає за свої вчинки, а не так як залишилось у нас в ЗСУ: солдат провинився – винуваті всі від командира частини до командира відділення, крім солдата.

  101. Доброго дня,Арсеній Петрович!Мене цікавить питання на рахунок виплати стипендії в Жмеринському ВПУ…Чи були перераховані кошти меру Жмеринки?Чи все-таки кошти не були перераховані з Міністерства освіти взагалі?Скажіть будь-ласка за що нам студентам жити?Мало того,що стипендія мізерна,так тепер її не дають взагалі ніякої…

  102. коли нарешті наша влада почне думати й робити щось для народу?!ви продовжуєте збагачуватися,а ми ледь виживаємо;та згадайте нарешті скільки людей загинуло!будьте людяними,бо вже неможливо нормально жити,а так хочеться не виїжджати з України,створити тут сім’ю,народити й виховати дітей,але ви все це забираєте в молоді;БУДЬ ЛАСКА ЗАДУМАЙТЕСЬ!зробіть щось для покращення життя народу,а не збіднення людей,зрозумійте,що головний суд ще попереду,а там суддю не підкупити!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *