Шкаф-купе у спальню: як правильно вибрати

Шафа – предмет меблів, що має послугувати тривалий час. Тим більше шафа-купе у спальні знаходиться завжди перед очима і тут зберігається багато речей, якими господарі користуються щодня. Останнім часом все більше людей намагається створити певний дизайн у приміщенні, тому меблі повинні стати частиною інтер’єру. Сучасні виробники пропонують безліч моделей шаф у різних стилях, тому не проблема знайти те, що підійде саме Вам. Перейшовши за посиланням, Ви можете придбати якісну шафу-купе, що буде милувати око та послужить довгі роки.

Функціональність шаф-купе

Будь-яка шафа-купе допоможе сховати якісь недоліки у кімнаті:

  • можна встановити шафу у нішу;
  • приховати некрасиві труби;
  • сховати стіни із дефектами;
  • візуально збільшити простір приміщення.

Правильно підібрана шафа-купе стане декоративним елементом інтер’єру.

Різновиди шаф-купе

Шафи-купе, що вбудовуються у нішу, кут кімнати, або ж по ширині всього приміщення, дозволяють корисно використати простір. Кріплення відбувається безпосередньо до стіни. Таким чином використовується увесь простір. У вбудованих шафах відсутні задні та верхні панелі, а іноді й дно, що робить конструкцію дешевшою, оскільки кріплять конструкцію до стін, стелі та підлоги. Начиння вбудованої шафи-купе виконується по типу корпусних меблів.

Корпусні шафи-купе можна без проблем переміщувати. Є безліч моделей, навіть із ніжками, що регулюються. Це допоможе рівно розмістити шафу на нерівній поверхні.

Як обрати шафу для спальні

Зазвичай у квартирі нема достатньо місця для окремої гардеробної, тому речі зберігають майже у кожній кімнаті та, звичайно ж, і у спальні. Якщо неправильно підібрати шафу, можна отримати ефект захаращеності.

У першу чергу слід звернути увагу на місткість та функціональність шафи. Вибирайте начиння шафи, яке максимально підійде під Ваші потреби. Хтось одягається у класичному стилі, для цього знадобиться просторий відділ зі штангою. Хтось любить розподіляти речі за призначенням, тоді шафа має бути обладнана висувними шухлядами, що дозволяє сортувати речі та тримати їх завжди у порядку. Кожна річ має мати своє місце, тоді шафа буде зручною у користуванні, а її господарі не будуть нервувати через незнайдені речі.

До спальні краще вибирати меблі пастельних відтінків, щоб не напружувати нервову систему перед сном. Прекрасно підійде білий, рожевий, персиковий тони. За допомогою дзеркальних дверцят можливо візуально розширити простір спальні. Інтернет-магазин компанії «Mebli CITY» пропонує безліч варіантів шаф-купе на різний смак. Ми впевнені, що кожен зможе підібрати шафу-купе для своєї спальні.

На сьогодні шафа-купе займає лідерську позицію серед інших меблів. І це не дивно. Компактні шафи, завдяки своїм дверцятам, дозволяють розмістити величезну кількість речей на невеликому просторі.

Шкаф-купе у спальню: як правильно вибрати в Киеве и Украине

Отзывы про Шкаф-купе у спальню: як правильно вибрати

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *