Західно – Українська Асоціація «Спадщина України»

На сторінках сайту Асоціації «Спадщина України» ми представляємо культурологічну просвітницьку та навчальну програми для дітей і молоді «Народознавство України : Народи Великої України». Саме на базі освітніх дошкільних, шкільних та вищих навчальних закладів, необхідно створити нову методологічну і національну ідеологію взаємної поваги і толерантності різних етносів, що належать до різних релігійних та конфесійних громад, але які народилися і живуть в Україні і нарівні з титульним українським етносом є складовими Великої української нації .
Україна майбутнього – це потужна громадянська демократична держава, сильна самоврядуванням, просвітництвом, економікою та свідомими індивідуумами, що виробили консенсус спільного життя .

В України є майбутнє – це насамперед усвідомлення нової людської спільноти – української політичної нації, яка стане для всього світу зразком єдності, стабільності і процвітання.
Грамотна молодь , досконале суспільство , багата держава – реалізація цієї ідеї варта зусиль , праці і життя. Тому читачам сайту ми надаємо інформацію про традиції та звичаї українців і народів України, історію заселення та розвитку території України. В розділі Персоналії ми приділяємо увагу тим особистостям, які проживаючи чи навчаючись в Україні, незалежно від їх етнічної приналежності, зробили значний вклад в науку, освіту і культуру не тільки українського народу, але й вплинули на розвиток європейської цивілізації. Актуальні інтерв’ю і Публікації дадуть змогу ознайомитися із громадською думкою щодо проблем освітнього середовища в Україні. Розділ Навчально-методичний матеріал ознайомить з новими психолого-педагогічними технологіями навчально-виховного процесу в освітніх закладах України, розробленими фахівцями ЗУА «Спадщина України» під керівництвом Ірини Квасниці. А на Блозі ви матимете змогу особистого спілкування з автором представленої новітньої технології — Квасницею Іриною Юліянівною.
Вчені створили теорії – ми навчальні дидактичні програми національного виховання української політичної нації – майбутньої генерації великого українського народу.

http://www.spadshina.com/

Західно – Українська Асоціація «Спадщина України» в Киеве и Украине

Отзывы про Західно – Українська Асоціація «Спадщина України»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *