Який колір в тренді наступного року?

Який колір в тренді наступного року?
Який колір в тренді наступного року?

Властивості кольорів в площині оселі мають неабияке значення, адже людина сприймає кожен відтінок по різному. Це нагадує сприйняття на смак – щось є гірким, а щось солодким. Так і з кольорами. Особливо важливим є забарвлення інтер’єру. Науково доведено, що різні відтінки та кольори в приміщенні можуть по різному впливати на настрій людини, формувати атмосферу та коригувати самопочуття. Саме тому цікаво буде розібратися, які кольори стануть трендом наступного року.

Занурення в синій колір

Головним трендом 2019 стане синій колір та його відтінки. Загалом, синя палітра має певні властивості. Це колір діє заспокійливо, а також мобілізує уяву людини. Краще застосовувати кілька відтінків синього, адже так кольорове забарвлення кімнати буде краще сприйматися, без зайвих акцентів. Не слід робити різкий перехід, як наприклад, поєднання темно-синього та білого. Це буде підкреслювати темність синього та створювати візуальний подразник в інтер’єрі.

Другорядні тренди

Окрім синього, 2019 рік порадує поціновувачів побутової моди ще кількома цікавими рішеннями щодо кольорового забарвлення інтер’єру. Серед другорядних трендів на наступний рік виділяються кольори:

  • темно-зелений;
  • чорний;
  • помаранчевий;
  • рожевий;
  • золотистий.

Темно-зелений завжди асоціюється із природою, що додає гармонії інтер’єру. Вдалі приклади його застосування наведені на сторінці https://polyakova.biz/ua/design-interior-photos-ukr.html.

Чорний колір більш різкий, але при вдалому контрасті він робить приміщення надзвичайно стильним, з присмаком драматизму.

Помаранчевий є кольором-компаньйоном синього. Він наповнює приміщення енергією, розбавляючи більш прохолодну синю палітру.

Рожевий вже на є асоціацією із дамськими кімнатами. Це особливий колір, який у якості вставок надає забарвленню інтер’єра певного виклику та лагідності водночас.

Золотистий колір буде актуальним при забарвленні елементів декору. Він здатен підкреслити заможність побуту та шляхетність інтер’єру.

Вітальня

Головне приміщення оселі увібрало в себе усі вище наведені тенденції. Домінування синього кольору при вдалому контрасті стане справжнім трендом наступного року. Він надасть візуальної глибини простору, надмірність якої буде гаситися, наприклад, переходом на блакитний колір при наявності в палітрі інтер’єру помаранчевого або світло-жовтого.

Кухня

Вже сьогодні в тренді кухні із синіми акцентами, а також кухні в чорному кольорі. Щодо синього вже було сказано. Чорний використовується не епізодично, як це буває частіше, а в повному обсязі – для виконання стін та гарнітурів.

Який колір в тренді наступного року? в Киеве и Украине

Отзывы про Який колір в тренді наступного року?

One thought on “Який колір в тренді наступного року?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *